Home Furtune hidraulice
Furtune hidraulice
Furtune hidraulice PDF Imprimare Email
Furtune hidraulice
Scris de mihaela86   
Miercuri, 22 Iunie 2011 07:33

Se folosesc foarte multe furtune hidraulice in diferite arii industriale, de exemplu se folosesc furtune hidraulice in industria miniera, in constructia de tuneluri, in procese legate de petrol, dar si in sudare. Aceste furtune hidraulice permit transportul de lichide in siguranta, la presiune foarte mare si in medii periculoase. Aceste furtune hidraulice sunt fabricate din cauciuc de inalta calitate si sunt puternic izolate, ceea ce le creste durabilitatea.

Avantajul acestor furtune hidraulice este acela ca pot fi folosite si in subteran, la mare andacime. De aceea, aceste furtune hidraulice sunt deosebit de folosite in industria miniera. Multe furtune hidraulice functioneaza precum niste furtune de presiune. Aceste furtune hidraulice sunt realizate in asa fel incat sa reziste foarte bine la temperaturi ridicate sau scazute.

In interior, aceste furtune hidraulice au fibre si fire metalice (de obicei din otel sau din inox), care sa le sporeasca rezistenta. In plus, aceste furtune hidraulice pot contine si alte elemente si accesorii (adaptoare, insertii de furtun, robineti, cuplaje etc). Inainte de a fi scoase la vanzare, aceste furtune hidraulice sunt testate corespunzator pentru a se verifica rezistenta lor.

Aceste furtune hidraulice sunt folosite intr-o varietate de sectoare de piata in industria din intreaga lume ca un mijloc de transfer de gaze de inalta presiune sau lichide. Pericolul unei scurgeri de fluid din aceste furtune hidraulice este destul de mare, de aceea inainte de a utiliza furtune hidraulice trebuie verificate daca sunt in buna stare de functionare.

Pe piata exista foarte multe variante de furtune hidraulice. Puteti cumpara furtune hidraulice de la acelasi furnizor de furtune de compresor . Important este ca aceste furtune hidraulice sa fie realizate din materiale de calitate superioara si sa aiba o durata de viata lunga. Puteti gasi furtune hidraulice in magazinele de specialitate, in shouw room-urile producatorilor, dar si pe internet.

Ultima actualizare în Luni, 23 Mai 2011 07:47
 


Sondaje

Ar trebui echipate toate cladirile cu hidranti cu furtun?
 

Vizitatori Online

Avem 1 vizitator online

Adauga la retele sociale

Facebook Twitter Digg Delicious Stumbleupon RSS Feed 
Joomla 1.5 Templates by JoomlaShine.com